Deze pagina komt het beste tot zijn recht met Chrome.

Welkom bij

CIC Westland

CIC Westland is Uw partner op het gebied computers, internet en mobiele media.


Websites

CIC Westland heeft zich gespecialiseerd in het maken van eenvoudige websites voor ZZP'ers en MKB'ers. Geen ingewikkelde technologie, maar eenvoudige HTML-pagina's waarmee Uw bedrijf op het internet te vinden zal zijn. Voor veel kleine bedrijven en ZZP'ers zal dit voldoende zijn. Voor hen gaat het erom dat potentiële klanten ze kunnen vinden op het internet.

In de toekomst kan het mogelijk worden dat CIC Westland nog andere dingen aan zal kunnen bieden. Dit is afhankelijk van eigen ontwikkeling en/of het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere bedrijven.

Uw website wordt geprogrammeerd in de nieuwste standaard voor websites: HTML5 en CSS3. Alles wat hiermee mogelijk is, is dus ook mogelijk in Uw website. Toepassingen in Javascript worden onderzocht en indien mogelijk toegepast. Hiermee worden bijvoorbeeld uw timelines van Twitter en kaarten van Googlemaps op uw website geplaatst.

De mogelijkheden zijn waarschijnlijk uitgebreider dan U denkt, want met HTML5 is het ook mogelijk om audio en video in Uw website te gebruiken.

De eerlijkheid gebied echter wel te melden dat websites gemaakt in HTML5 en CSS3 niet op alle browsers (even goed) te zien zal zijn. HTML5 en CSS3 zijn nog volop in ontwikkeling. Omdat de verschillende browsers niet gelijk lopen in ondersteuning van HTML5 en CSS3, kan U pagina er per browser iets anders uitzien. Wij zullen U dit bij oplevering van de website laten zien. In ieder geval is Uw website met HTML5 en CSS3 klaar voor de toekomst.

Heeft u een website, maar is deze verouderd, dan bent U voor redesign van Uw website naar HLML5 en CSS3 bij CIC Westland ook aan het goede adres.

CIC Westland biedt nu aan elke kleine ondernemer de mogelijkheid om een website op het internet te krijgen via een uniek concept.

De kosten van een website varieren normaal gesproken van ongeveer €750 tot € 1250 voor een eenvoudige website tot enkele duizenden euro's voor de ingewikkelder websites.(Bron: www.watkostnu.nl)

Omdat CIC Westland op het gebied van websites bouwen nog lerende is, zal u dat bij ons niet betalen. Behalve de door u te bepalen vergoeding, is ook de opgedane ervaring onze beloning.
Zie voor meer informatie Hoe werkt CIC Westland?

Zoals u ziet staat met CIC Westland U niets meer in de weg om Uzelf op het internet te begeven.


Mobiele websites

Mobiele websites zijn websites die speciaal aangepast zijn voor weergave op nieuwe media zoals tablets en smartphones. Mobiele websites kunnen op meerdere manieren gemaaakt worden.

De eerste mogelijkheid is door een tweede domein. Naast www.uwwebsite.nl heeft u dan ook een domein m.uwwebsite.nl. CIC Westland legt u graag uit hoe u dit eventueel zelf kan regelen. Uiteraard wil CIC Westland als u dat wilt het voor u ook uitvoeren.

Tegenwoordig is een tweede domein echter niet meer nodig. De tweede optie is via redesign naar HTML5 en CSS3. Hierbij is het mogelijk om de weergave van de website aan te passen aan het apparaat wat de website weergeeft. De ruimte die de site inneemt op de server wordt weliswaar groter, maar U heeft geen kosten meer voor het hosten van een tweede domein.

In overleg met u, past CIC Westland uw website geheel aan. Uw website voldoet dan gelijk aan de nieuwste eisen. Daarnaast kan CIC Westland uw website zo programmmeren dat deze zich automatisch aanpast aan kleinere schermen, zoals een smartphone.

Neem contact op met CIC Westland voor meer informatie.