Deze pagina komt het beste tot zijn recht met Chrome.

Welkom bij

CIC Westland

CIC Westland is Uw partner op het gebied computers, internet en mobiele media.


CIC Westland is een jong bedrijf, wat particulieren en kleine ondernemers wil helpen op het gebied van computers en het internet in de breedste zin van het woord. Of u nu een computerprobleem hebt, hulp nodig om een website op te zetten of iemand zoekt die uw apparatuur door middel van een netwerk met elkaar verbind en via het internet bereikbaar maakt, bij CIC Westland bent u aan het goede adres.

CIC Westland is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. Door zelfstudie en onderzoek is er een grote kennis ontstaan op het gebied van computers en het internet. De lust om erachter te komen hoe dingen werken verdiepte de kennis steeds verder en dat gebeurd nog steeds.

Met de opgedane kennis wil CIC Westland andere met name kleine ondernemers verder helpen op het gebied van computers en het internet. De doelgroep van CIC Westland bestaat daarom uit particulieren, ZZP'ers en kleine ondernemingen waar het ontbreekt aan kennis en ervaring op het gebied van computers en het internet. Om de drempel voor de doelgroep zo laag mogelijk te houden, werkt CIC Westland met een werkelijk unieke formule. Zie hiervoor de pagina Hoe werkt CIC Westland?.