Deze pagina komt het beste tot zijn recht met Chrome.

Welkom bij

CIC Westland

CIC Westland is Uw partner op het gebied computers, internet en mobiele media.


CIC Westland is ontstaan uit hobby en niet uit economische noodzaak. Daarom kan er via een vrijwel unieke methode worden gewerkt.

Het eerste principe is: No cure, no pay.

Als wij iets voor u proberen op te lossen en dit lukt niet, is het logisch dat u hier ook niet voor betaald.

Verder wordt er gewerkt op basis van vertrouwen en eerlijkheid. Het is heel belangrijk dat er een vertrouwensband is tussen CIC Westland en haar klanten. Dit vertrouwen is er niet zomaar, dat moet je verdienen. CIC Westland begint dus allereerst met een vrijblijvend eerste gesprek, waarin u kunt ontdekken of er een klik is tussen ons en of u ons uw vertrouwen wilt geven.

Omdat u uiteindelijk ons uw vertrouwen hebt gegeven, geven wij natuurlijk u ook ons vertrouwen. Dit vertrouwen bestaat er onder andere uit dat wij niet de prijs van het produkt bepalen, maar dat wij samen vooraf de prijs bepalen voor het te leveren produkt (of een uurtarief afspreken).

CIC Westland claimt niet dat het een autoriteit is op het gebied van computers en internet. Uiteraard zijn er mensen die er nog meer verstand van hebben. Door deze manier van werken zal de kennis en ervaring van CIC Westland zich echter steeds verder uitbreiden en dat kan ook worden beschouwd als een (gedeeltelijke) beloning op zich. Als CIC Westland zelf geen oplossing kan bieden, kunnen wij u wellicht door onze kennis en ervaring wel in de goede richting wijzen.

CIC Westland heeft zelf niets uitgevonden. Oplossingen die worden geboden zou u zelf ook kunnen vinden. Maar als u er zelf geen tijd of zin in heeft iets uit te zoeken, kunt u het uitbesteden aan CIC Westland. Op die manier bespaart u zelf tijd en kunt u zich richten op de activiteiten waar u zelf goed in bent.

Door op deze manier te werken, hoopt CIC Westland voor vele kleine ondernemers de drempel weg te nemen om zich op het internet te begeven of hulp te zoeken bij computerproblemen.

CIC Westland moet wel een uitzondering maken op het voorgaande wat betreft producten en diensten die CIC Westland moet aanschaffen voor of ten behoeve van een klant. Uiteraard zullen deze aanschaffen moeten worden doorberekend aan de klant. Dit zal echter altijd vooraf in overleg worden geregeld. In deze gevallen zal CIC Westland de klant meestal advies geven. Daarna kan de klant dan zelf en op eigen rekening het produkt of dienst aanschaffen.